Uutiset

14.6 Meille on tullut kesävesi parkkipaikalle! Siinä voit pestä tassuista suurimmat kurat ja ottaa juomavettä koiralle sekä ihmisille. Kuumalla säällä vesi voi olla todella lämmintä, kun lämpenee letkussa.

14.6 Nuotiota saa jälleen pitää! Polttopuut voi ostaa lisäpalveluna pidemmille vuoroille!

17.5 Maastopalojen vaara on erittäin suuri, joten nuotion pitäminen on kieletty tällähetkellä!

8.5 Katos on viimein valmis!!

1.5 Hyvää Vappua toivottaa koko Koirametsä Vapaan väki<3 Meidän katoksen rakentaminen on edennyt hienosti ja täytyy kyllä saanoa että todella upea katos saadaan! Jos olet tänään menossa niin vapputanssit voi siinä jo pitää. Muutenkin alue alkaa vähitellen kuivua. Pääreitillä joitain pahoja kohtia, joten tassupyyhe mukaan tai lainaa huussista ja jätä parkkikselle lähtiessäsi.

28.4 HUOM! Haluamme pahoitella rakentamisesta johtuvasta häiriöstä. Pääreitti portilta nuotiopaikalle on melko mutainen. Nuotiopaikalla on katoksen rakentamisesta johtuva märkä alue. 

26.4 Huom! Viikonlopun ja vapun alla kävijät. Nuotiopaikalla on tehty kaivuu töitä ja tästä johtuen siellä on aika mutaista ja märkää. Kannattaa varautua tassupyyhkeillä, jos ei ole omia voi sellaisen napata huussista ja jättää lähtiessä parkkipaikalle. Nuotio on rakennustöistä huolimatta käytössä. Tervetuloa ja pahoittelut rakentamisesta aiheutuvista haitoista.

26.4 Nyt on aikoja vapautettu vapulle!

23.4 Tällä viikolla aloitimme koirametsässä katoksen rakentamisen. Lumi kuitenkin yllätti ja joudumme jatkamaan töitä vasta ensi viikolla. Tästä johtuen nuotiopaikalla on rakentamiseen liittyvää kalustoa. Vapautamme tämän viikon aikoja heti kun lumikaaos on selätetty. Ensiviikolla vapautamme vuoroja jos rakennustyöt antaa myöten. Eli kannattaa pitää varauskalenteria silmällä. Myös viikko 18 on varattu rakentamiseen. (Ei koske viikonloppuja).

8.4 Pääsiäispupu oli piilottanut viimeisen pääsiäismunan niin hyvin, että löytyi vasta eilen! Kiitos kaikille metsästyksestä! Ja ihanaa kevättä<3

1.4 Viimeinen metsästys on alkanut! Sillä pääsiäispupu on piilottanut vielä yhden jättimäisen pääsiäismunan! Onnea jahtiin<3 Muistaa laittaa kuva jos löydät saaliin niin pystymme tiedottamaan tilanteesta.

1.4 Eilinen pääsiäismuna on löytynyt!

31.3 Taas on pääsiäispupu nähty alueella kovassa touhussa! Jättimäinen pääsiäismuna odottaa löytäjäänsä. Muista laittaa meille kuva niin pysymme ajantasalla tilanteesta. Onnea jahtiin<3

30.3 Tämän päivän pääsiäismuna on nyt löytynyt. Onnea löytäjälle! Huomenna uusi kierros<3

30.3 Pääsiäsipupu on nyt piilottanut pääsiäismunan jonnekkin koirametsään! Löytäjä saa pitää<3 Onnea jahtiin! ps. Jos löydät pääsiäismunan ¨muista lähettää kuva siitä koirasi kanssa, niin pysymme ajantasalla!

28.3

20.3 Hei, muistathan huomioida, ettei Vapaaseen saa tuoda juoksuaikaista koiraa. Tämä takaa rauhan alueen muille käyttäjille. Kiitos!

18.3 Varausvahvistusviestit toimivat nyt normaalisti. Palveluntarjoajallamme oli tullut virhe alustan päivittämisessä ja to-pe välillä tehtyihin varauksiin ei toimitettu varausvahvistusta.

17.3 Huom! Olemme havainneet ongelman varausvahvistusviestiemme saapumisen kanssa. Tällä hetkellä porttiin ei tarvita koodia, joten voitte saapua paikalle ilman huolta. Toivotamme teille mukavaa lumista sunnuntaita. Terveisin, Annu

20.2.24 Untin synttäriviikolla arvontoja ja kuvakisa Instagramissa @koirametsa_vapaa

15.2.24 Ystävänpäivätarjous on nyt päättynyt. Kiitos paljon ajan varanneille!

14.2.24 Se olisi ystävänpäivä ja ystävänpäivätarjouksen aika! Nyt on hyvä hetki varata aikoja vaikka useampi keväälle. Muista, että voit aina vaihtaa tai perua vuoroja 24h ennen vuoron alkua. Hyvää ystävänpäivää<3


3.2.24 Upeaa helmikuun alkua! Nyt on saatu nauttia vaihtelevista keleistä. Milloin on satanut vettä ja milloin aurinko on paistanut kuin kesällä. Meidän portti on talven aikana kokenut kovia ja nyt taas korjailtiin sitä, kun portin rako alkoi olemaan jo niin suuri, että kohta olisi pikkukoira päässyt livahtamaan siitä. Lisäksi lisäsimme porttiin salvan molemmille puolille niin on sitten helpompi toimia portin kanssa. Kesällä päästään sitten kunnostus hommiin paremmin. Lisäksi tuotiin nuotiopaikalle peppualustoja! Niitä on nyt 6kpl notskipaikan puulaatikossa. Saa käyttää!

11.1.24 Uusivuosi on vaihtunut rytinällä. Alkuvuoden kovat pakkaset on hankaloittanut  koirakansan liikkumista ulkona. Onneksi tässä välissä on ollut lauhempia päiviä. Koirametsässä ulkoilu on hyvä vaihtoehto pakkassäässä, kun koira saa juosta vapaasti ei se niin helposti kylmety. Lisäksi kaupungin katujen suolaus ja sora vahingoittaa koirien tassuja. Metsässä on siis mukavaa vähän kylmemmälläkin säällä. Muista kuitenkin aina seurata koiran vointia pakkasessa, ettei pääse paleltumaan. Lempeää alkanutta vuotta <3

22.12. Moikka, Koirametsä Vapaan porukalla onkin ollut jännittäviä aikoja, kun saimme uuden pienen jäsenen perheeseemme. Pieni tyttäremme syntyi itsenäisyyspäivän aattona 5.12. Nyt aika onkin mennyt tämän pienen ihmeen ihmettelyyn ja uuden opetteluun. Koirametsä Vapaan some onkin ollut hiljainen sen vuoksi. Pekka (isäni) on pitänyt huolta koirametsästä sillä aikaa, kun me olemme totutelleet olemaan äiti ja isä. Tammikuussa olisi tarkoitus jatkaa koirametsän valoprojektin parissa. Siihen asti oikein ihanaa lempeää joulunaikaa. Jouluna ja välipäivinä on vielä hyvin aikoja jäljellä, jos kaipaa pientä happihyppelyä herkuttelun lomassa. 

Jouluisin terveisin, Annu<3

24.11 !! Black Friday -20% 24.11-26.11 kaikista ajoista ja lisäpalveluista Koodilla: BF20 !! (Ei koske sarjakortteja)

Nyt kannattaa hankkia metsä aikaa talven piristykseksi! Muistathan että voit siirtää aikaa 24h ennen varausta, jos ajankohta mietityttää mille ajan varaisit.

15.11 Koirametsään suunniteltuja parannuksia.

Tulossa:

Talven aikana:

Nuotiopaikalle on rakenteilla liikuteltava ritilä. Lisäksi suunnitteilla on tunnelmallinen valaistus parkkipaikalta nuotiopaikalle.

Kevään ja kesän aikana:

Alueelle on ensi kevään ja kesän aikana tulossa lisää penkkejä ja toinen pöytä. Lisäksi keväällä laajennamme aluetta niin, että viereinen pieni lampi muodostaa oman osansa koirametsästä. Lampi tullaan aitaamaan erikseen ja siihen rakennetaan oma portti, jotta kävijät voivat itse päättää haluavatko päästää koiransa uimaan. Lisäksi salaojitamme sekä parantelemme metsätietä parkkipaikan ja nuotiopaikan välille.

9.11 Soraa on levitetty koirametsän polulle. Valitettavasti märkyys on nyt niin suurta, ettemme voi asialle enempää tehdä. Ensi kesänä aikomuksenamme on salaojittaa ja kunnostaa polku. Kiitos ymmärryksestä ja ottakaa mukaanne tassupyyhkeitä. Jos unohdit oman pyyhkeesi, voit lainata pyyhettä huussista ja jättää sen parkkipaikalle rakennustelineen päälle. Keräämme ne sieltä sitten pesuun. Pieniä froteepaloja voitte ottaa myös mukaanne!

9.11 Koirametsän huussiin on saatu nyt valot! Muista sammuttaa valot käytön jälkeen.

9.11 Maanantaina 6.11 julkaisimme Halloween-kuvakilpailun voittajan, Koirametsä Vapaan somessa. Koska valinta oli niin vaikea, jaoimme myös toisen palkinnon! Ensimmäisen sijan voittivat yläpuolella näkyvät kaksi upeaa kuvaa! Kuvat on ottanut @teamchasingdreams.  Palkintona oli 2h vuoro polttopuilla. Toisen palkinnon saivat tämän tekstin alapuolella olevat kuvat, jonka palkinto oli 1h vuoro koirametsään. Kuvan otti @roosadogi. Molemmat voittajakuvat olivat hauskoja ja niihin oli saatu taltioitua monipuolisesti erikoisia olentoja.

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille hauskoista suloisista otuksista mitä saimme nähdä kilpailun aikana!

25.10 Halloween/kekri on nyt saapunut Koirametsä Vapaaseen. Osallistu kuvauskilpailuun ja voit voittaa 2h vuoron polttopuilla! Kilpailu on siirtynyt infopisteeltä kalliolla olevan aidan luokse. Löydät sen seuraamalla infopisteen ohi menevää leveää polkua.

25.10 Polku todella kurainen edelleen. Sora kuorma on tilattu! Pahoittelut ja kiitos kärsivällisyydestä.

25.10 Nuotiopaikkaa saa käyttää pidemmillä vuoroilla myös omilla puilla, ilman lisämaksuja.

17.10 Infopiste on siirretty lähemmäs huussia kuivempaan kohtaan.

15.10 Kiva kuvakisa starttaa! Koirametsä Vapaassa vietetään nyt Halloweenia/Kekriä! Mukavaa yhteistä tekemistä vaikka syyslomalle! Infopisteeltä löytyy tarvikkeita ja ohjeet. HUOM! Alue on tällä hetkellä ihan kauhean kurainen! Varo ettei rekvisiitat tipu kuraan. Huussissa on tassupyyhkeitä, joita voi käyttää ennen asun pukemista. Siirretään infopiste jonnekkin kuivempaan paikkaan lähipäivinä. Pahoittelut tästä! Ohjeet alla ja Koirametsä Vapaan infopisteellä! Infopisteeltä löytyy myös kuvauspalkkioita koirille, ja ihmisille karkki tai kepponen! Tervetuloa!

15.10 Koirametsä on paikoin hyvin kurainen sateiden jälkeen. Kumisaappaat on siis oikea varuste ja koirille mukaan pyyhe!

9.10 Nuotiopaikalle on tullut kaksi pitkää penkkiä.

30.9 Nuotiopaikka on otettu nyt käyttöön! Voit varauksen yhteydessä ostaa polttopuut lisäpalveluna 7€ tai paikanpäällä MobilePaylla. Nuotiopaikka ei ole täysin valmis ja sinne on tulossa vielä penkit nuotion ympärille sekä liikuteltava ritilä sekä kansi minkä voi laittaa pienen hiilloksen päälle lähtiessäsi. Nyt voit siirtää penkit pöydän ympäriltä halutessasi ja käytössä on kiinteä ritilä sekä 4kpl makkaratikkua. Kaikki tarvikkeet löytyvät puulaatikosta. Ihanaa hämärtyvää syksyä ja liekkien loimua! Lue nuotion Ohjeet .

25.9 Huussi on vihdoin valmis ja sitä voi käyttää! Pidempien vuorojen varaaminen on nyt mukavaa, eikä pitkän ajomatkan jälkeen tarvitse pidätellä.

25.9 Avaamme uutiset välilehden missä kerromme ajankohtaisista tapahtumista.